injection sans aiguille
Medical Jet System

Laat uw gezicht, hals, decolleté en handen oplichten dankzij een
revolutionaire techniek: het Medical Jet System

VIDEOSMedical Jet System is een 100 % natuurlijke techniek voor huidverjonging en -revitalisatie en laat de werkzame bestanddelen in de huidlagen indringen zonder naald of inspuiting..

Het is bedoeld om onregelmatigheden van de huid ter hoogte van de onbedekte zones te corrigeren, namelijk ter hoogte van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

 


Medical Jet System is een nieuwe benadering in de niet-invasieve schoonheidsbehandeling van onregelmatigheden van de huid waardoor het volgende bekomen kan worden:Een bio peeling ( 100 % natuurlijk ),

Een gerehydrateerde en gerevitamineerde huid in diepte,

Vervaagde rimpels,


Een gladde en stralende huid

Er worden ook verbluffende resultaten verkregen bij striemen, littekens en pigmentvlekken.

 

 

Publicatie en wetenschappelijke studies

Deze publicatie in het Aestheticians Journal jan-march 2011, brengt de zichtbaarheid van de resultaten na de behandeling naar voor – en dit op verschillende aspecten (stralende teint, zachte huid, uitzicht van de poriën, ...) – en op het globale uitzicht, met een vastgesteld verbeteringspercentage van 87,5 % na 1 week behandeling en van 100 % na 4 opeenvolgende weken.
publication
Deze studie stelt een vergelijkende studie voor van de verspreiding van lidocaïne gedurende 5 minuten met het Medical Jet System en van het aanbrengen van EMLA 5 % gedurende 45 minuten, met een afname van het pijngevoel in 82 % van de gevallen. Deze studie toont ook de effecten aan van de penetratie van de werkzame bestanddelen (door baroforese) die in de huidlagen vastgehouden worden op gebied van huidverjonging, evenals de geïnduceerde fysiologische effecten.
Tevredenheidstudie van de patiënten na een behandeling met glycolzuur, met een globaal percentage van 80 %.Het persoverzicht raadplegen
Get Adobe Flash player Haute pression...sur ma peau !!!
"c'est au programme" van 04/03/2011 - France 2

Get Adobe Flash player Video van Dr Ram Tochen Tel Aviv ( Israël )

Get Adobe Flash player Getuigenissen Practitioners

Get Adobe Flash player
"All News - The Drs" - USA 2012separator